السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اليوم عندي طبق بيسموه قوزي دجاج بس انا عامله ميني قوزي يعني قوزي زغنن
او ممكن يتسمى فراخ محشيه دي لو كانت الطريقه على فرخه
بس انا عامله وراك مخليه ومحشيه
لانها اشيك في التقديم
المووووووووووهيييييييييييييييييييييم يا فتكات انتي وهيه

نصفر بصله وحبة صغننه ثوم

نغسل اللحمه المفرومه ونضيفها انا حطيت نص كيلو


نحط البهرات وهي
معلقتين كبار قرفه ووحده فلفل اسود ووحده كمون ووحده كسبره ووحده نعناع ناشف ونص وحده هيل مطحون وكمان نص وحده كركم

نقلب ونضيف نص كيس بزاليا(بسله) مثلجه مع مكعبات الماجي المنزليه انا بعملها بملح عادي لاني بحط منهم كتير علشان اركز الطعم الجميل

نقلب لحد مالميه تنشف ونحط الرز ونفضل نقلب انا حطيت كبايتين رز


نحط مكسرات المحمصه فستق وصنوبر ولوز وبعدين نقلبهم كويس ونحط كوب ميه ونوطي عالحشوه علشان تستوي نصف سوا

نيجي بئه للفن والتكنيك

انا متبله وراك مخليه بس بجلدها
ده شكل الورك



هنا فسخت الجلد عن اللحم بس خليت طرف لازق

قلبت القطعه

حطيت الحشوه بعدين قفلتها بالاعواد الصغيره اللي بتسموها الخله

رصيتهم في صنية فرن ورشيت عليهم فلفل اسود وهيل مطحون وحطيت قطعتين زبده صغيرين مع كم مكعب من الماجي البيتي مع ربع كبايو ميه وغطيته بالورق القصدير (الفويل) ودخلته الفرن نص ساعه وبعدين شلت القدير وخليته يتحمر من ربع ساعه

وقدمته بس كنت مستعجله ملحقتش ازوقوا والمفروض اني اشيل العيدان بس كالمعتاد يقعدوا عالسفره قبل محط الاكل كلو


وده طبق للي تقيم الموضوع انو ممتاز:mood4:


بالهنا والشفا مقدما ومتنسونيش بالدعاء
واي سؤال انا جاهزه يا عسل