اولا المقادير
3ك رز كبد وقوانص (ممكن قطع صدور فراخ او لجمة مفرومة حسب الرغبة)
شوربة اذا امكن لوز مسلوق ومقسر ومحمر فى السمن زبيب
3معالق سكر بهارات(لورا وحبهان قرفة قرنفل)
طريقة العمل
نتبل الكبد والقوانص ببصلة مبشورةونسبها لغاية مانحتاجها
احنا قلنا 3 كوبيات رز معاهم 3 معالق سكر يعنى كل كوباية عليها معلقة
نحرق السكر دة فى الحلة يغمق لحد مايبقة لون الكراميل بتاع الكريم كرامل(لو فتح حيسكر ولو غمق حيمرر)دى اهم خطوة
نحط الكبد والقوانص على الكراميل ونحط الشوربة لحد ماتغلى ابتدى ضيفى البهارات السابقة والزبيب ونضيف الرز والسمن الى ان يتم النضج اغرفية فى الاطباق وضيفى عليى اللوز والف هنا
قلولى رايكم دى اول مشاركتى متكسفونيش بقة:mood4: