تجيبي اللحمه تقطعيها صغير
تحمريها في شوية زيت او زيت وزبده
لحد مايبقى لونها بني غامق بس اوعي تحرقيها
تنزلي عليها بالبصل وتقلبي
تزوديها كميه مناسبه من الميه وتضيفي بهاراتك كمون وفلفل اسمر وحبهان وورق لورا
وتسبيها تغلي لما الميه توصل النص
تجيبي نص كوب ميه وتدوبي فيه معلقه كبيره دقيق او نص معلقه (حسب كمية الشوربه )
وتدوبي وتنزلي بيها على الشوربه مع التقليب لحد مالصوص يتخن شويه مش اوي مش عايزينها بلوظه
يادوب ندي سماكه للسائل
وبالهنا والشفا جربوها وقلولولي
وتقدم مع الرز الابيض والسلطه او زي ماتحبوه